woensdag 11 januari 2012

2 nieuwe leden voor het Design Team + Nieuwe mogelijkheden om te kleuren!

Ik ben blij om te zien dat veel mensen hun weg weer gevonden hebben naar het nieuwe blog, nu zal ik maar niet meer teveel spectaculaire dingen doen anders is deze blog zometeen ook weer verprutst!


De afgelopen 2 weken kon je een e-mail sturen met een aanmelding voor het Design Team, dat hebben ook heel erg veel mensen gedaan. Het was niet makkelijk om iemand te kiezen maar na heel lang wikken en wegen hebben Bernard & ik ervoor gekozen om 2 personen "aan te nemen". 


We hebben gekozen voor Joyce Martens & Astrid Broer, zij zullen minimaal 1x per maand een prachtige creatie voor ons maken met artikelen uit de webshop. Hieronder zijn de eerste creaties al te bewonderen


Joyce Martens
Deze twee prachtige kaarten zijn gemaakt door Joyce Martens, ze zijn gemaakt met 2 stempels uit de nieuwe Nellie Snellen collectie. De stempels kun je hier vinden in de webshop. 

Astrid Broer
Dit juweeltje is gemaakt door Astrid Broer met het nieuwe papier van Basic Grey  genaamd "Kissing Booth", het papier kun je hier vinden in de webshop. De stempel is "Tilda with Daisy" is natuurlijk uit de nieuwste magnolia collectie en die is hier te vinden in de webshop

Op beide kaarten zie je ook de prachtige bloemen van Mulberry, we hebben een hele grote collectie van mulberry bloemen, neem hier een kijkje in de webshop

Zowel Astrid als Joyce hebben een blog, deze staan al opgenomen hiernaast in mijn lijst met favoriete blogs maar ik zal ze ook nog even zo vermelden.

Blog Joyce: http://www.jolaras.blogspot.com
Blog Astrid: http://kyllah.blogspot.com

De uitbreiden van het Design Team is natuurlijk heel erg leuk, maar laten we Jenny Doornbos niet vergeten! Jenny was tot voor kort de enige persoon die nog kaartjes voor ons maakte. Jenny blijft dat gelukkig ook nu nog doen, zij zal minimaal 1 keer per maand een kaartje maken met o.a. artikelen van de lieve Me to You beertjes, Forever Friends, Fizzy Moon, etc etc

Jenny Doornbos


**Faber Castell & Spectrum Noir**

Sinds enige tijd ben ik zelf in het bezit van de Spectrum Noir markers, dit is een marker net zoals de Copics alleen een heel stuk goedkoper. Ik ben er ontzettend tevreden over, en omdat ik er zelf zo tevreden over ben heb ik ze besteld bij de Engelse leverancier. 

De markers worden hopelijk binnen nu en 14 dagen geleverd! Er zijn 72 kleuren en de zijn verkrijgbaar in 12 sets van 6 markers of 4 sets van 24 markers. De markers kosten slechts 6,95 euro (voor een setje van 6 markers), dat is dus echt een heel stuk goedkoper dan de copics. 

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de markers, ik heb ze nu ruim een half jaar en ze kleuren nog net zo goed als in het begin! Persoonlijk kan ik iedere beginner op het gebied van markers deze Spectrum Noir aanraden!


Klik op de afbeelding om naar de markers te gaan in de webshop


Voor degenen die liever met potloden kleurt hebben we sinds kort de Faber Castell potloden in ons assortiment. Faber Castell is de Ferrari onder de potloden  wat betekent dat ze een prachtig resultaat leveren maar dat er helaas ook een flink prijskaartje aan zit. 

De duurste set van Faber Castell is de luxe houten doos met 120 potloden, deze kost bij ons 230 euro, dat is al minstens 30 euro minder als ergens anders! De tinnen doos met 120 stuks kost 175 euro, dan bespaar je 20 euro tegenover een andere winkel! Voor dit bedrag krijg je dan wel ook fantastische potloden, het aangetekend verzenden via PostNL zit in de prijs inbegrepen!

Om het nog even wat overzichtelijker te maken staat het hieronder nog eens:

Luxe houten doos 120 stuks      elders: 260 euro      bij ons: 230 euro
Tinnen blik 120 stuks                elders: 195 euro      bij ons: 175 euro

Er zijn ook kleinere sets verkrijgbaar, klik om de afbeelding hieronder om naar de kleurpotloden in de webshop te gaan


Dit was het even voor nu, later in de week volgt er een nieuw bericht met veel leuke nieuwtjes!


Lieve groetjes,
Kim
      





7 opmerkingen:

  1. Prachtige kaarten allemaal. Dank u om dit met ons te delen. Die nieuwe stempels zijn geweldig hé. Ze staan op mijn verlanglijst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GEFELICITEERD Astrid en Joyce, mooie kaarten hebben jullie gemaakt!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd meiden, ik dacht vorige week al: zou dat niks voor Joyce zijn? De kaarten zijn allebei erg mooi!
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank jullie wel, ja ik was helemaal blij verrast hoor ! Leuk dat je al aan me dacht Sandra !
    Liefs joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Joyce en Astrid welkom in het team, jullie kaartjes zijn heel erg mooi, daar doe ik weer inspiratie door op.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank jullie wel hoor ladies, fijn om te horen dat jullie onze kaartjes mooi vinden en ik vind het super om in dit DT team te zitten !!!

    Liefs Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. heeyy

    heb net even zitten kijken voor die markers die op copics lijken maar dat is echt super goedkoop zeg..
    zou je misschien ook een tutorial kunnen maken van als u bijvoorbeeld magnolia stempel inkleurd en dan erbij zet welke kleur codes u ervoor gebruikt.
    ben er wel enorm nieuwschierig naar.

    groetjes celine

    BeantwoordenVerwijderen