vrijdag 17 februari 2012

Amy

Ik ben lid bij de club van Tiets Wolfard genaamd "Kaarten maken met Tiets", deze leuke club heeft iedere maand een digi-uitdaging. Voor de maand Februari is dat met de fantastische stempel "Amy" die Sylvia Zet speciaal voor de club heeft gemaakt. 


Vanaf begin Maart is Amy verkrijgbaar als digitale stempel op de site van Sylvia Zet, ze heeft daar meerdere digitale stempels staan. Klik hier om naar de site te gaan


Hieronder zie je enkele Amy's die gemaakt zijn door leden en beheerders van de club!
**English Translation**


I am a member of an online cards & scrapbookclub "making cards with Tiets". Every month they have a digi-challenge. This month the challenge is with the fantastic "Amy" which Sylvia Zet created especially for the club! 


Amy will be available at the begin of March at the "shop" from Sylvia Zet, she has a lot of digital stamps that you can buy. Click here for her site 


You can see here some cards with "Amy" that are made by members from the "making cards with Tiets" club


Joyce Martens


Astrid Broer


Tiets Wolfard


Onderstaande kaart is van mij, ik ben best wel trots op de ingekleurde Amy want het is de eerste kaart die ik maak na de workshop bij Diny, en ik ben alleen met het haar al 1.5 uur bezig geweest! Ik vind het altijd HEEL erg moeilijk om de kaart te decoreren, ik durf nooit teveel erop te doen..

The card you see here is mine, I'm kinda proud of it because it is the first card that I have made after the workshop I took with Diny. Only the hair took me 1.5 hour to color! Morgen maak ik hier op het blog bekend wie het prijsje heeft gewonnen van alle inzendingen voor onze trouwdag!

Tomorrow I will anounce the winner of our "anniversary" contest here on my blog!


Lieve groetjes/All my Love

Kim


9 opmerkingen:

 1. Super mooi Kim! En Amy staat er mooi bij:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je dat geweldig gedaan meis, petje af !!!! liefs Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, het is er aan te zien dat je veel tijd besteed hebt aan het kleuren hoor, het haar is werkelijk prachtig gedaan!

  Groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve stempel zeg! De kaart die je gemaakt heb is heel mooi en stempel is mooi ingekleurd. Ik heb trouwens een verjaardagscandy op mijn blog staan! Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Kim,

  ik vind dat je inkleuren heel goed gegaan is. EN als je veel oefent zal het vast en zeker op het laatst wel sneller gaan, toch? Anders gaat er wel heel veel tijd in 1 kaart zitten! En ja een volle kaart moet echt in balans zijn, vind ik ook altijd moeilijk. Het is jou heel goed gelukt!!


  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie kaart en geweldig gekleurd!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie kaart. je hebt het stempeltje toch heel mooi ingekleurd.
  groetjes dora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow! what gorgeous creations ~ adorable image! :)

  BeantwoordenVerwijderen