zondag 5 februari 2012

Winnaar van Whimsy stempel "Heidi" en nog wat leuke nieuwtjesWinnaar Whimsy Stempel


Je kon t/m 31 Januari een reactie plaatsen op het bericht van de nieuwe Whimsy Stempel "Heidi". Ik heb het aantal reacties ingegeven bij de random generator en die heeft daar een cijfer uitgehaald. Toen het cijfer bekend was, ben ik gaan kijken wie er bij deze reactie hoorde. 


De winnaar van de Whimsy Stempel "Heidi" is geworden..


Dorothy Madereel

Dorothy van harte gefeliciteerd met het winnen van deze leuke stempel! De stempel wordt z.s.m. naar je verzonden.

**English Translation**

You could place a comment until January 31 to make a change to win the new whimsy stamp "Heidi". I used the random generator to pick the winner. 


The winner is.. Dorothy Madereel, congratulations Dorothy with winning this great Whimsy stamp!!


Nieuwe Tim Holtz Artikelen

Net zoals veel andere grote merken brengt ook Tim Holtz heel veel nieuwe artikelen op de markt. Een van deze nieuwe artikelen is de "Distress Marker". Dit is de distress inkt in marker vorm, hiermee kun je dus meteen op het papier kleuren en heb je geen foam meer nodig om met de inkt te werken! 

De markers zullen 3.49 euro per stuk gaan kosten, en is verkrijgbaar in alle kleuren van de Distress Inkt. 

Omdat de markers per 6 ingekocht moeten worden (6 van iedere kleur) ben ik benieuwd of er wel interesse is in deze markers! Graag zou ik dat van jullie lezen in jullie commentaren op dit bericht!

De set van alle 37 markers zijn nu te bestellen in de webshop voor 85 euro inclusief verzendkosten. Als je ze los zou moeten kopen betaal je voor de 37 markers 129 euro!


Ik heb even een filmpje toegevoegd zodat jullie kunnen zien wat je nou precies kan doen met deze markers

Er komt natuurlijk ook een hele nieuwe collectie Sizzix dies van Tim Holtz, deze artikelen kunnen al besteld worden in de pre-order in de webshop. Ze zullen eind Februari/begin Maart geleverd worden! 

Als je een of meerdere artikelen besteld in de pre-order hoef je niet meteen het volledige bedrag te betalen, je kunt een aanbetaling doen! 

We zetten deze mallen in de pre-order zodat we een inschatting kunnen maken hoeveel we er moeten bestellen bij de leverancier, op deze manier grijpen jullie niet naast de leuke artikelen en blijven wij niet met een overschot zitten. Mede door op deze manier te werken kunnen we lage prijzen hanteren.

De Bigz Dies mallen gaan bij ons slechts 15.75 euro kosten, dus neem snel een kijkje bij de pre-orders in de webshop!! 
4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Kim,

  Wat een geweldige markers. Je mag ze voor mij alle 37 bestellen en ook de twee watermarkers en zit de witte marker er ook bij, of moet je die ook los bestellen. Dan wil ik die ook.
  Ik hoop dat er genoeg mensen zijn, zodat je ze kunt bestellen.

  groetjes,
  Dorothy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim,

  Ben ik nog een keertje, ik was zo aan het kijken naar het filmpje, dat ik niet eens in de gaten had dat ik die schattige stempel van Heidi hebt gewonnen. Helemaal geweldig. Nog mijn laatste week kan niet meer kapot. Win ik vorige week de Magnolia Down Under Challenge, of het niet genoeg is, win ik de MDUC afgelopen zaterdag nog een keer en dan ook nog zo'n leuke stempel.
  Het gaat me eindelijk weer een beetje voor de wind na de zware tijd, die wij achter de rug hebben. Ben er super blij mee, bedankt en lieve groet,
  Dorothy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een bestelling geplaatst bij jullie voor de hele set distress markers. Ik vind ze echt een uitkomst.
  Groetjes, Samantha

  BeantwoordenVerwijderen